Pozdrowienia dla.... Strona: 26

Dodano: 2007-10-07 18:12

(A co mi tam..najwyżej mnie rozprują tutejsze wampiorrrry)
POZDRRRRRRRRRRRRRRRRROWIENIA DLA WILKODLAKÓW :twisted:

Dodano: 2007-10-08 12:51

Pozdrowienia dla wszystkich DEBILI, którym się wydaje że są wampirami lub że takowe istnieją :twisted: 8O

Dodano: 2007-10-08 13:14

Dołączę się do pozdrowień Noone :twisted:

PS. Przy okazji pozdrowię ludzi którzy robią sobie fotografię z wczesnośredniowiecznym mieczem jednoręcznym trzymając go w obu rękach przyjmując groźną pozę i wstawiają sobie te zdjęcia do galerii :twisted: :twisted: :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2007-10-08 13:37

Raven napisał(a):
PS. Przy okazji pozdrowię ludzi którzy robią sobie fotografię z wczesnośredniowiecznym mieczem jednoręcznym trzymając go w obu rękach przyjmując groźną pozę i wstawiają sobie te zdjęcia do galerii :twisted: :twisted: :twisted:
Znam takiego jednego ziomka co ma własnie tutaj takie fotecki. Zastanawiam sie czy nie chodzi nam ten sam człowiek po glowie :wink:

Postrofienia dla wszelkiego wampirestwa i wilkolestwa :lol: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-10-08 17:35

pozdrowionka dla je*** deszczu, kochanych ludzi z komisji, rodziny, znajomych.... babciu!!! macham Ci!!!! nie szukaj dowodu, i tak nie znajdziesz...

Dodano: 2007-10-09 16:09

Pozdrowienia dla wszystkich po pracy, w pracy i przed pracą...obojętnie jaką :D

Dodano: 2007-10-09 17:55

kota, który chodzi mi doslownie po głowie. schowaj pazury sierściuchu!!!!!!!!!!!!

Dodano: 2007-10-09 19:13

To ja pozdrawiam siostrzyczkę 8)

Dodano: 2007-10-09 19:39

A ja pozdrawiam Babcię Ciocię Mamę Tatę, wszystkch zgromadzonych w studio i przed telewizorami i monitorami....

A - i gawrona pocztowego (sic!) który przyniósł mi list wlatując przez okno....

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2007-10-09 20:24

Pozdrawiam to co Raven jadł, że juz widzi gawrony z listem za oknem :lol: :lol: :lol: :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-10-10 19:13

Narea napisał(a):
kota, który chodzi mi doslownie po głowie. schowaj pazury sierściuchu!!!!!!!!!!!!

Prych :!:

A ja pozdrawiam moją przyjaciółę, która dziś poleciała sobie rekreacyjnie do Anglii wydać trochę pieniędzy :)

Dodano: 2007-10-10 19:25

Pozdrawiam dłuuuugowłosych 8)
Rrrrrrawr :twisted:

Dodano: 2007-10-10 20:07

nimdraug napisał(a):
Pozdrawiam dłuuuugowłosych 8)
Rrrrrrawr :twisted:

dołączam się do pozdrowień
:twisted:

mrmrmrmr

Dodano: 2007-10-10 20:24

Pozdrawiam świetny gust Minawi!!

Dodano: 2007-10-10 21:13

nimdraug napisał(a):
Pozdrawiam świetny gust Minawi!!

W końcu ktoś to docenił 8)

Dodano: 2007-10-11 10:04

Pozdrawiam mojego przyjaciela Rudego :!:

I pierwszego smsa od kilku miesięcy: "Chuj z kaczką, ja tu zapierdalam jak wół! Ale mam już mieszkanie i stare Alpha Romeo więc i stodołę sobie niedługo wybuduję "

Dodano: 2007-10-11 17:22

noone81 napisał(a):
[quote:02ddd9d2f7="Narea"]kota, który chodzi mi doslownie po głowie. schowaj pazury sierściuchu!!!!!!!!!!!!

[/quote:02ddd9d2f7]
dziś duzo bym dała za łażenie po głowie.... pozdrawiam 7 małych kociaków, które niestety znalazlam martwe... urodzone na podwrórku zmarzły, kurwa, ten świat jest niesprawiedliwy.... bardziej niż moze się wydawać... :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Dodano: 2007-10-11 19:27

Narea napisał(a):
[quote:d0aaeb341b="noone81"][quote:d0aaeb341b="Narea"]kota, który chodzi mi doslownie po głowie. schowaj pazury sierściuchu!!!!!!!!!!!!

[/quote:d0aaeb341b]
dziś duzo bym dała za łażenie po głowie.... pozdrawiam 7 małych kociaków, które niestety znalazlam martwe... urodzone na podwrórku zmarzły, kurwa, ten świat jest niesprawiedliwy.... bardziej niż moze się wydawać... :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:[/quote:d0aaeb341b]

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

a może by tak 7 ludzi zajebać zamiast tych koteczków pojebany świat ...

Dodano: 2007-10-12 08:51

pozdrawiam wszytskich którzy 10 listopada bedą w Poznaniu na nieoficjalnym zlocie śmietnika :twisted: :twisted: :twisted:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2007-10-12 18:25

Hexe napisał(a):
pozdrawiam wszytskich którzy 10 listopada bedą w Poznaniu na nieoficjalnym zlocie śmietnika :twisted: :twisted: :twisted:

Dziękuję za pozdrowienia :) i pozdrawiam pozdrowionych :D

P.s. Nie pisać mi do cholery o martwych kociakach przy mojej Żonie :evil:

Dodano: 2007-10-15 08:11

Hexe napisał(a):

a ja wszystkich, którzy nie moga być...

poza tym juz nie piszę... nie będę...

Dodano: 2007-10-17 19:08

Pozdro dla pewnego chorego człowieczka.Kuruj się chorusq!!!:-****

Dodano: 2007-10-18 00:37

Zatem pozdrowienia dla: Tych o których pamiętam i tych pamiętających czasem mnie i dla mniej i bardziej bliskich. I się niech tyż ciut chlapnie i dla kogo popadnie.
Bo Smok jest w dziwnym nastroju.

"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''

Dodano: 2007-10-18 15:28

pozdrowienia dla nadchodzącego weekendu. i dla ludzi z którymi prawdopodobnie się zobaczę. i w ogóle, dla całego DP bo już dawno całego nie pozdrawiałam... i dla suonetar, kobito, ja czekać na grudzień.... :twisted:

Dodano: 2007-10-18 18:18

Pozdrowienia dla ludzi, którzy w tan weekend zobaczą się ze swoją drugą połową....... :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło