Dodano: 2007-10-07 18:12
(A co mi tam..najwyżej mnie rozprują tutejsze wampiorrrry)
POZDRRRRRRRRRRRRRRRRROWIENIA DLA WILKODLAKÓW :twisted:
Dodano: 2007-10-08 12:51
Pozdrowienia dla wszystkich DEBILI, którym się wydaje że są wampirami lub że takowe istnieją
:twisted: 8O
Dodano: 2007-10-08 13:14
Dołączę się do pozdrowień Noone :twisted:
PS. Przy okazji pozdrowię ludzi którzy robią sobie fotografię z wczesnośredniowiecznym mieczem jednoręcznym trzymając go w obu rękach przyjmując groźną pozę i wstawiają sobie te zdjęcia do galerii
:twisted: :twisted: :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-10-08 13:37
| Raven napisał(a): |
PS. Przy okazji pozdrowię ludzi którzy robią sobie fotografię z wczesnośredniowiecznym mieczem jednoręcznym trzymając go w obu rękach przyjmując groźną pozę i wstawiają sobie te zdjęcia do galerii :twisted: :twisted: :twisted: |
Postrofienia dla wszelkiego wampirestwa i wilkolestwa :lol: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-10-08 17:35
pozdrowionka dla je*** deszczu, kochanych ludzi z komisji, rodziny, znajomych.... babciu!!! macham Ci!!!! nie szukaj dowodu, i tak nie znajdziesz...
Dodano: 2007-10-09 16:09
Dodano: 2007-10-09 17:55
Dodano: 2007-10-09 19:39
A ja pozdrawiam Babcię Ciocię Mamę Tatę, wszystkch zgromadzonych w studio i przed telewizorami i monitorami....
A - i gawrona pocztowego (sic!) który przyniósł mi list wlatując przez okno....
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2007-10-09 20:24
Pozdrawiam to co Raven jadł, że juz widzi gawrony z listem za oknem :lol: :lol: :lol: :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-10-10 19:13
| Narea napisał(a): |
| kota, który chodzi mi doslownie po głowie. schowaj pazury sierściuchu!!!!!!!!!!!! |
Prych :!:
A ja pozdrawiam moją przyjaciółę, która dziś poleciała sobie rekreacyjnie do Anglii wydać trochę pieniędzy :)
Dodano: 2007-10-10 20:07
| nimdraug napisał(a): |
| Pozdrawiam dłuuuugowłosych 8)
Rrrrrrawr :twisted: |
dołączam się do pozdrowień
:twisted:
mrmrmrmr
Dodano: 2007-10-10 21:13
| nimdraug napisał(a): |
| Pozdrawiam świetny gust Minawi!! |
W końcu ktoś to docenił 8)
Dodano: 2007-10-11 10:04
Pozdrawiam mojego przyjaciela Rudego :!:
I pierwszego smsa od kilku miesięcy: "Chuj z kaczką, ja tu zapierdalam jak wół! Ale mam już mieszkanie i stare Alpha Romeo więc i stodołę sobie niedługo wybuduję
"
Dodano: 2007-10-11 17:22
| noone81 napisał(a): |
| [quote:02ddd9d2f7="Narea"]kota, który chodzi mi doslownie po głowie. schowaj pazury sierściuchu!!!!!!!!!!!! |
[/quote:02ddd9d2f7]
dziś duzo bym dała za łażenie po głowie.... pozdrawiam 7 małych kociaków, które niestety znalazlam martwe... urodzone na podwrórku zmarzły, kurwa, ten świat jest niesprawiedliwy.... bardziej niż moze się wydawać... :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:
Dodano: 2007-10-11 19:27
| Narea napisał(a): |
| [quote:d0aaeb341b="noone81"][quote:d0aaeb341b="Narea"]kota, który chodzi mi doslownie po głowie. schowaj pazury sierściuchu!!!!!!!!!!!! |
[/quote:d0aaeb341b]
dziś duzo bym dała za łażenie po głowie.... pozdrawiam 7 małych kociaków, które niestety znalazlam martwe... urodzone na podwrórku zmarzły, kurwa, ten świat jest niesprawiedliwy.... bardziej niż moze się wydawać... :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:[/quote:d0aaeb341b]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a może by tak 7 ludzi zajebać zamiast tych koteczków
pojebany świat ...
Dodano: 2007-10-12 08:51
pozdrawiam wszytskich którzy 10 listopada bedą w Poznaniu na nieoficjalnym zlocie śmietnika :twisted: :twisted: :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2007-10-12 18:25
| Hexe napisał(a): |
| pozdrawiam wszytskich którzy 10 listopada bedą w Poznaniu na nieoficjalnym zlocie śmietnika :twisted: :twisted: :twisted: |
Dziękuję za pozdrowienia :) i pozdrawiam pozdrowionych :D
P.s. Nie pisać mi do cholery o martwych kociakach przy mojej Żonie :evil:
Dodano: 2007-10-15 08:11
| Hexe napisał(a): |
| pozdrawiam wszytskich którzy 10 listopada bedą w Poznaniu na nieoficjalnym zlocie śmietnika :twisted: :twisted: :twisted: |
a ja wszystkich, którzy nie moga być...
poza tym juz nie piszę... nie będę...
Dodano: 2007-10-17 19:08
Pozdro dla pewnego chorego człowieczka.Kuruj się chorusq!!!:-****
Dodano: 2007-10-18 00:37
Zatem pozdrowienia dla: Tych o których pamiętam i tych pamiętających czasem mnie i dla mniej i bardziej bliskich. I się niech tyż ciut chlapnie i dla kogo popadnie.
Bo Smok jest w dziwnym nastroju.
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Dodano: 2007-10-18 15:28
pozdrowienia dla nadchodzącego weekendu. i dla ludzi z którymi prawdopodobnie się zobaczę. i w ogóle, dla całego DP bo już dawno całego nie pozdrawiałam... i dla suonetar, kobito, ja czekać na grudzień.... :twisted:
Dodano: 2007-10-18 18:18
Pozdrowienia dla ludzi, którzy w tan weekend zobaczą się ze swoją drugą połową....... :)